Nettsiden til Stens trykkeri ASNettsiden E-postE-post FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS

torsdag 3. juni 2010

Interaktiv tjeneste fra Stens trykkeri

Stadig flere trykksaker, for eksempel PC World, leveres i dag ved hjelp av din nettleser på vår nettportal for mottak av jobber: Apogee Portal. Dette er et passordbeskyttet arbeidsområde for den respektive kunde hvor de kan laste opp PDF’er til sine jobber.

Dokumentene der blir umiddelbart kontrollert for feil og deretter behandlet i arbeidsflyten. Er det problemer med filene vil kunden få en rapport på dette og kan således kunne gjøre endringer tidlig i prosessen. Nå er det sjelden problemer med PDF’er i dag, så sidene blir RIPpet (RIP: Raster Image Prosessor) hvor også eventuelle RGB-farger blir konvertert til riktige CMYK-verdier - avhengig av papirkvaliteten jobben skal kjøres på. Fargekonverteringen gjøres i henhold til ISO 12647 og sikrer at det ferdige produktet fremstår slik kunden har tenkt.

Når jobben er ferdig RIPpet og fargestyrt vil den dukke opp på kundens samme område hvor man kan klikke på sidene for å raskt se om alt er med. Eller man kan laste ned en RIPpet og fargestyrt PDF for godkjenning - altså en digital blåkopi. Denne prosessen tar kun få minutter, så man får raskt se resultatet av sitt arbeid og får en blåkopi "i hånda". Kunden vil også få en e-post som forteller at jobben er klar for godkjenning, og med en direkte link til jobben.

Om kunden har rettelser kan dette lastes opp på samme sted og ny blåkopi av de nye sidene, eller hele trykksaken, kan lastes ned. Til slutt godkjennes jobben og man kan trygt gå videre i sitt arbeid.

Apogee Portal gir altså kunden tilgang til vår RIP/arbeidsflyt hvor de har første prioritet og raskt får en blåkopi tilbake. Man får også en rapport på eventuelle feil eller problemer som måtte være i jobben, for eksempel lavoppløste bilder eller manglende fonter. Disse kriteriene kan selvfølgelig tilpasses kundens behov.

Tenk på dette som en høyt kvalifisert reprotekniker som alltid er på jobb og klar for å ta i mot og kontrollere nettopp din trykksak!

Ta kontakt med Dag på Stens trykkeri om du ønsker mer informasjon om denne tjenesten.

0 kommentarer (+add yours?)

  • Legg inn en kommentar