Nettsiden til Stens trykkeri ASNettsiden E-postE-post FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS

tirsdag 16. februar 2010

Kort om oss

Stens trykkeri er et moderne arktrykkeri beliggende i Moss med fokus på kvalitet, leveringssikkerhet og miljø. Våre hovedprodukter er tidsskrifter, kataloger og andre stiftede produkter.

Vi har som mål å skape og opprettholde gode relasjoner! Dette gjennom å levere til avtalt tid og avtalte priser. Foruten kvalitetsnivået vi har på mannskap og utstyr ser vi vårt fortrinn i at vi har døgnbasert drift gjennom hele arbeidsuken.

Du bør velge oss fordi vi kan trykksaker! Etter over 30 år i bransjen har vi gjort det meste og vi har hele tiden vært i forkant av utviklingen.

Vi baserer vår produksjon på ISO standarder slik at du får et forutsigbart resultat og ikke trenger å ta spesielle hensyn når du skal levere materiell til oss.
Trenger du hjelp til oppsett av programvare eller kalibrering av utstyr, hjelper vi deg med dette slik at produksjonen skal gå problemfritt for alle parter.

Vi produserer pr. i dag ca 75 ulike tidsskrifter, med opplag fra 1000 til over 30 000, utgivelser fra 2 til over 30 ganger i året, fra 8 til over 100 sider, stiftede eller limfreste, bestrøket eller ubestrøket papirkvalitet.

Vi tar oss av adressering, bilag, plastpakking og distribusjon gjennom gode og mangeårige underleverandører. Dessuten kan vi gjennom våre partnere i Graforama-gruppen ta oss av design/prepress og web-publisering/parallell-publisering – alt mens du kun trenger å forholde deg til èn person og èn faktura!

Tidsskriftsbransjen er en travel bransje med ufravikelige og korte tidsfrister. Våre kunder setter pris på at vi har døgnkontinuerlig produksjon, og den tilgjengelighet og fleksibilitet dette gir.

Ta gjerne kontakt med en av våre erfarne salgskonsulenter, så vil de fortelle deg mer om hvordan vi kan løse dine behov!

0 kommentarer (+add yours?)

  • Legg inn en kommentar